Torna el Manhattan de Cullera

Estem en crisi, i un dels motius pel que ens hem afonat ha segut la caiguda del sector de la construcció, pel que notícies com aquesta ens deixen de pedra. És que no aprenem? És cert allò que diuen que l'ésser humà és l'únic animal que s'ensopega 2 vegades amb la mateixa rajola: el ple extraordinari de l'Ajuntament de Cullera ha aprovat el PAI de la Vega, conegut com el Manhattan de Cullera.



Volen construir 33 torres de fins a 25 altures, dos hotels de 40 plantes, un camp de golf i un port esportiu. Ja el 2005 la Confederació Hidrogràfica del Xúquer va advertir de l'impossibilitat de subministre d'aigua per a fins 20.000 nous habitants (parlaríem de duplicar la població actual de Cullera). També Costes va emetre el seu informe negatiu, però la Generalitat, com no, va donar el vist-i-plau al projecte. Cullera és el típic exemple d'urbanisme sense control, ple de cases i cases sense vendre com Benidorm o el penós cas de Marina d'Or, amb un ràting de 30 pisos buits per 1000 habitants.
Amb la que està caiguent, no em negareu que ací fa pudor, molta pudor. Amb l’enfonsament del sector immobiliari i amb tota la corrupció que aflora dia a dia, on està la necessitat de construir vivendes? I el litoral? L’últim tros verge de litoral de Cullera destruït. M’agradaria veure els polítics que han aprovat esta barbaritat passejant els seus nets per la zona. Què els diran? Estaran orgullosos d'hipotecar el seu entorn natural? Els acompanyarana al zoo per a que puguen saber com són les aus?
Trist, molt trist. I preocupant.

Comentaris

  1. Els seus nets no pasejaran per la zona, que estaran a un col·legi anglés deu sap on.
    A esta gent mai li ha importat res més que els diners, i aixó tardarà en canviar... si canvia.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

La teua opinió és molt valuosa per a nosaltres. Si no tens compte de Google o similar tria, de "Comenta com a", l'opció "Nom/URL".