Crònica de la presentació del llibre "A un tir de pedra" al CEV

Dijous 21 d’octubre presentàrem al Centre Excursionista de València el llibre “A un tir de pedra”. A l’acte tinguérem com excel·lent amfitrió a Salvador Blanco, tècnic de senders de la FEDME, delegat de senders del CEV i membre de l’EEAM, l’EVAM i guia d’activitats del CEV (és a dir, un presentador amb un currículum envejable).
A la taula ens va acompanyar Xavier Ròdenas com amic i com a representant del CEIC Alfons el Vell. Abans de l’acte ens presentaren a part dels assistents, entre els quals tinguérem el plaer de comptar amb la presència del mestre Rafael Cebrián, mite i tot un símbol del senderisme, autor dels 9 volums de Muntanyes Valencianes; Carles Ferris, tècnic de senders de la FEDME, president honorífic del CEV i escriptor de nombrosos llibres de muntanya (i amfitrió a la nostra presentació a la Casa de la Marquesa), Teresa Casquell, autora de llibres al voltants de les vies pecuàries i camins tradicionals o Manuel Ferris, president del CEV. En definitiva, ens trobarem davant dels pesos pesats del senderisme valencià, mestres de les muntanyes valencianes que acudiren a una presentació què, al menys des del nostre punt de vista, fou una experiència inoblidable, amena i agradable que difícilment oblidarem.

Òscar Martí, Xavier Ròdenas, Vicent Cervera i Rafael Cebrián

Dels comentaris dels assistents i del presentador destacarem els elogis al llibre per la qualitat i quantitat dels senders, pel tipus de narrativa emprada i per adornar els textos amb annexes d’història, cultura i patrimoni. També ens recordàrem la importància del vuit que havíem omplert al senderisme saforenc. Al final de l’acte signarem uns llibres i tinguérem unes agradables xerrades amb els assistents, entre les quals destacarem la humilitat i la simpatia de Rafael Cebrián, un escriptor amb el qual hem aprés a conèixer i apreciar l’entorn natural que ens envolta.

Per cert, vos recomanem que visiteu l’edifici del CEV, situat a la plaça de Tavernes de la Valldigna (al barri del Carme), un edifici històric que paga la pena visitar.



Podeu consultar la crònica al CEIC Alfons el Vell

Comentaris

  1. Estoy de vacaciones en Gandía de donde soy aunque trabaje en Madrid.
    Me indicaron vuestro libro "A un Tir de Pedra" y me lo he comprado. Es una pasada la recopilación de senderos que exponeís, pero lo más alucinante es que el mismo librero que lo he comprado me ha recomendado vuestro blog y os manifiesto que ésto si que es calidad en los artículos y la diversidad de temas que explicais.
    Ahora hace mucha calor pero os aseguro que cuando vuelva a Madrid y aminore la temperatura haré más de una escapada para conocer "in situ" los lugares que relacionais y que tanto me interesan.
    Enhorabuena por un trabajo bien hecho.

    ResponElimina
  2. La meua més sincera enhorabona per la publicació en La Revista “el Full” i en la seua secció del IMAB (Institut Municipal d'Arxius i Biblioteques de Gandía) de gran prestigi Cultural, que ha recomanat com a primer objectiu de lectura en tota la seua Xarxa de Biblioteques el vostre llibre A UN TIR DE PEDRA.
    Aquesta recomanació és molt positiva tenint en compte que el Llibre encara que porta 2 anys publicat i va crec pel seu 3ª Edició encara el IMAB aposta per ell (d'entre tot l'immens inventari de llibres amb què disposen), ho he vist encara exposat en La Casa del Llibre, El Corte Inglés, Catadonia etc.etc
    Heu fet una gran tasca.

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies, hem vist la recomanació i estem molt satisfets; aprofitem per a donar les gràcies al responsable de l'IMAB que ens ha recomanat al Full

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Bon dia, no més recordar que el llibre també es pot comprar a la Llibreria Mas, de Gandia. El de "Montdúver a un tir de pedra". Està molt bé, i a més a més com a mi també m'agrada moltíssim la muntanya, el recomane ("A un tir de pedra") sempre que puc quan entren per la tenda turistes nacionals i internacionals. La llàstima és que com està només en castellà moltes vegades no es tanca la venda. Una llàstima, però bé, faig un mapeta en paper i boli i tan contents. Des del meu punt de vista, de llibrer, recomanaria fer dues versions, en castellà i valencià, aplegaria a més gent i podrien gaudir la nostra comarca, muntanyes i serralades. Però bé, supose que heu tingut en compte totes les opcions. No deixa de ser la meua opinió personal, Res més, enhorabona i endavant, amics.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Francisco, ho tindrem en compte quan ens pregunten punts de venda. Respecte a l'idioma sempre hem barallat l'opció de fer una versió en castellà, però ja depèn de l'editorial, no de nosaltres... A veure si més endavant ens deixen fer una revisió. Salutacions

      Elimina
    2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
    3. Gràcies per respondre. Personalment crec que tendria moltes més vendes. Una coseta més, imagine que ha ho tindreu pensat, peró si el dia de la presentació voleu col·laboradors per a fer un xicotet punt de venda, nosaltres ens oferim. Salutacions, Oscar

      Elimina
    4. Gràcies, Francisco. Respecte al punt de venda, ho gestionarà la pròpia editorial. Salutacions

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

La teua opinió és molt valuosa per a nosaltres. Si no tens compte de Google o similar tria, de "Comenta com a", l'opció "Nom/URL".