Damunt de cornuts, apallissats

El Govern Central no té previst concedir cap ajuda al País Valencià per a la reparació dels danys produïts pels incendis forestals dels anys 2009 i 2010, ajudes que per un total de 15.1 milions d'euros si s'han aprovat per a Aragó, Andalusia, Canàries, Castella - La Mancha, Castella - Lleó, Catalunya, Extremadura, La Rioja i Múrcia. La Unió de Llauradors presentarà un informe a Medi Ambient on constaran els mals produïts per les 8.500 hectàrees cremades.
Segons dades de la Generalitat, durant 2009 es registraren al País Valencià 431 incendis forestals que cremaren una superfície de quasi 3.000 hectàrees, mentre que enguany ja portem cremades més de 5.500 hectàrees. On estan les famoses ajudes al terrible incendi de la Vall d'Albaida i la Safor, on es cremaren nombrosos indrets de la Xarxa Natura 2000 europea? Entre Camps i Zapatero fotuts estem. Damunt de cornuts, apallissats.
Per cert, la queixa prové de la Unió de Llauradors, on està la queixa de la conselleria del senyor Cotino?

Comentaris

  1. Aragó PSOE, Andalusia PSOE, Canàries CC (socis de govern), Castella - La Mancha PSOE, Castella - Lleó PP, Catalunya PSOE, Extremadura PSOE, La Rioja i Múrcia PP.
    6 a 3, sembla evident, no?

    ResponElimina
  2. Entre que del govern central no arriba un euro i el pp valencià que vol privatitzar les muntanyes per a destinar els diners a xanxullos, estem fotuts

    ResponElimina
  3. L'únic responsable del frau de la SGAE o com es diu avui el corrupte de guant blanc "propulsor de l'enginyeria comptable", l'han condemnat a una fiança de 300.000 euros i al carrer. Sempre hi ha un cap de turc, els altres no apareixen .
    On estan els 200 i pico de milions d'euros defraudats i els seus companys Teddy Bautista i els de la cella?. Està demostrat que per 300.000 euros val la pena fer-se amb 200 milions d'euros. Aquí a aquest país ningú retorna res del que roba, tot el contrari a més se'ls atorga pensions milionàries per fer front a les despeses que comporta mantenir el patrimoni que han robat al contribuent.
    Estic d'acord amb algunes posicions del 15M, ho estaria més si denunciessen més explícitament y amb claritat a qui ha arruïnat a aquesta nació que alguns tenen vergonya de dir-Espanya.

    ResponElimina
  4. i jo li pregunte al comentari de Sebastián González: quina relació té una notícia de que l'any passat es negaren les ajudes als danys per incendis amb l'SGAE i el 15M???????????
    Hi ha gent que li agrada armar jaleo per que si...

    ResponElimina
  5. Li conteste a l'anterior comentarista:
    El meu comentari està dins l'apartat "Malparits" i si t'has llegit tots els articles d'aquest apartat el que més apunta a les meves paraules i es relaciona correctament és el titular "Damun de cornuts apallisads" i si et fixes a la foto encara està més relacionat en l'estereotip de persones que s'han dedicat i aconseguit destruir un País i encara cobrar pensió milionària.
    Per tant la seva enclavament és correcte, una altra cosa és que un vulgue tancar els ulls davant l'evidència.
    salutacions,

    ResponElimina
  6. Titular i foto be, però contingut NO. És com si jo parlara de Star Trek perque te les mateixes celles que Spok

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

La teua opinió és molt valuosa per a nosaltres. Si no tens compte de Google o similar tria, de "Comenta com a", l'opció "Nom/URL".