Presentada sol·licitud de Parc Natural per a la serra de la Safor

EU-PV vol proposar a les Corts la sol·licitud de Parc Natural per a la serra de la Safor i la declaració de les 400 hectàrees del circ com a Monument Natural, circumstància que detindria per fi les activitats extractives de la pedrera que ja ha destruït irreversiblement part del valuosíssim paratge.
EU-PV presentarà la proposta a les Corts i Esquerra Unida – La Unitat – Verds iniciaran a nivell local i comarcal una campanya de recollida de firmes a favor d’una proposta que des d’ací recolzem efusivament. Conforme coneguem noves notícies vos anirem informant.

Comentaris

  1. Osti, això s'ha de recolzar.

    ResponElimina
  2. Ja era hora que algun grup politic menejara fitxa

    ResponElimina
  3. Estic seguint desde que tinc el llibre "A un tir de pedra" el vostre desenvolupament en el este portal el cual sa convertit en una font de divulgassiò de la nostra terra y altres, tant en Historia, geografìa, topografìa, geologia, espeologia, etc.y sobre tot el recolsament constant de respete a la Natura. Es veu un treball de camp y recopiliasiò de apunts molt tècnic y lo mes difisil plasmarlos desprès en els articuls que mos oferiu y tot això per afissiò y amor a la natura. Esteu donant un exemple als que es manifesten amants de la Natura, pero cobrant. Per lo que estic observant no sols chafeu èsta Comunidat sino que coneixeu a la perfecciò La Safor El Alcoyà la Marina Alta y Baixa, Pirineus, Navarra, etc. tant lo que està damun com baix terra (poblats antics. castells, neveres, coves etc). Si tinguera dinès vos finansiaba la publicasiò de A un tir de Pedra pera la Marina Alta la meu terra ya que no eu fa ningù. Anime asì a que algùn Estament que tans diners es gasten se anime a que vos propose fero y tingam nosaltres de la Marina lo que li au donat a la Safor.Enhorabona. Amunt "A un tir de pedra"

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies!! eixos recolçaments ens animen molt més que els diners a continuar treballant. Si afegim que ens agrada la tasca que fem, crec que, si no pasa res, encara tenim molt que dir. Per supost, La Marina es una de les coses que tenim ganes de treballar, quan tingam temps, que ara la cosa està un poc complicada.

    ResponElimina
  5. Signar per a un tir de pedra la marina o per al parc natural? :D

    ResponElimina
  6. Jo crec que EU han tirat la pedra (eixir al diari per a fer soroll) i han amagat la ma, ja no hi ha més comentaris ni activitats en cap lloc, on estan les firmes? On està la proposta?

    ResponElimina
  7. espere que façen parc natural perquè o sino tanta cantera ho desfarà tot i aquella serra és de lo milloret que tenim
    No entenc perquè no es fan més parcs naturals,segària,bèrnia i molts llocs necessiten que siga parc natural per al seu estudi i conservació

    Fem una campanya per demanar llocs parc natural?

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

La teua opinió és molt valuosa per a nosaltres. Si no tens compte de Google o similar tria, de "Comenta com a", l'opció "Nom/URL".