Primer aniversari d'A un tir de pedra

Ha passat un any des de l'eixida del llibre, i gràcies a tots encara dona que parlar. Dotze mesos durant els quals el nostre nivell d'autoestima s'ha incrementat notablement cada vegada que hem vist algú per carrer amb el llibre en la mà, quan hem vist com dia a dia anava buidant-se de les prestatgeries, quan algú, sobre tot els més veterans de la muntanya, ens ha lloat el treball, quan ens han dit que el gasten com a llibre de capçalera o quan ens han cridat per a fer presentacions, articles, programes de ràdio i fins i tot documentals a la televisió. I com no, gràcies a tots els que ens visiteu al bloc, que malgrat el reduït àmbit geogràfic i la temàtica, poc generalista i orientada a un públic molt determinat, ja hem superat les 35.000 visites, no està gens malament!. Vos adjuntem algunes de les últimes crítiques que ens han fet arribar.

Espai del Llibre. Publicacions de les Comarques Centrals número 13

Revista Saó

Una curiositat. Per a una ruta urbana de l'ajuntament, el redactor va aprofitar el tiró del llibre

Comentaris

  1. Encara que ja vos he dit alguna vegada, aprofite l'aniversari per felicitar-vos novament per el llibre i per la faena realitzada en el blog, que també es molt bona, amb articles realment interesants i molt complets. Una salutació.

    ResponElimina
  2. Igualment, bon aniversari! ;)

    ResponElimina
  3. Estic d'acord amb l'inici de la Publicació de les Comarques Centrals en el seu n º 13 que diu:
    A un tir de Pedra, sens dubte crec que ens trobem davant d'una autèntica enciclopèdia excursionista de la Safor feta per tres enamorats del patrimoni i de l'els paisatges de la seva comarca.
    Amb tot això us heu superat en molt en el vostre blog que demostra teniu per descomptat molta més informació i experiències recollides. En aquest aniversari de la publicació del llibre la meva més cordial enhorabona i agraïment per una obra ben feta i divulgada.

    ResponElimina
  4. grasies per aportarmos,el sabor,el perfum,la inmensitat y la belleza del amor a les montañes

    ResponElimina
  5. Enhorabona!
    L'augment de l'autoestima no és més que una justa recompensa per la feina ben feta, seguiu així!

    ResponElimina
  6. Gràcies per la vostra feina de divulgació i lluita desinteresada pel territori. Ara a fer "A un tir de pedra 2" :D

    ResponElimina
  7. Jeje, tengo el libro desde hace un año, me lo compré en vuestra presentación de la Marquesa, y a pesar de ello y de seguir vuestro blog, todavía no me he animado a salir a caminar. Cuando vuelva el frío lo intentaré. Por cierto, qué bonito se ve el Mondúver a través de una pinta de cerveza desde el chiringuito de Xeraco :D

    ResponElimina
  8. ei, moltes gràcies a tots! encantats de saber que hi ha amics de la natura ahi fora.

    ResponElimina
  9. Enhorabuena en este aniversario de la publicación del libro. Os habeís convertido en poco tiempo en un referente y objetivo de respeto a la natura con artículos de 1ª Clase, despertando a la gente y haciendonos cómplices de la inquietud que teneís; (la 1ª Edición del Libro se vendió solo en los 3 primeros meses, tengo entendido). Situación insólita en un libro escrito en valenciano y por lo tanto seleccionado a un reducido grupo de gente. Y en cuanto al blog se está difundiendo mucho por cataluña y otras zonas segun indicais y obtener 35000 visitas en el mismo, no es nada corriente. El trabajo bien hecho tiene su recompensa y por mi parte mi satisfacción de seguiros. Saludos,

    ResponElimina
  10. Felicitats per un llibre ben fet, diferent als de senderisme a l'ús, amè per als d'història, imprescindible per als amants de la comarca. Paco

    ResponElimina
  11. Hola amics, quina és la distància aproximada d'un tir de pedra? segons la força del tirador? :D

    ResponElimina
  12. mmm... la ficaria a la següent escala:

    -A prop
    -A un tir de pedra
    -Lluny
    -Molt lluny
    -A fer la ma
    -A on brama la tonyina

    ResponElimina
  13. Iee, A un tir de pedra està més a prop que
    -On mengen les gallines
    -On els collons del Montgó
    -Al blau de la mar
    -On Cristo va perdre les espardenyes
    Au, cacau

    ResponElimina
  14. Jo em quede, del fragment de la revista Saó, on diu:

    "Resulta impressionant que amb la gran quantitat d'informació que conté sols s'ocupa de les muntanyes de la comarca de la Safor. Imagineu l'important patrimoni natural i cultural que aquest país amaga en les seues muntanyes"


    És cert, tenim un patrimoni increible, i per contra una banda de inútils com a dirigents que no sols no el valoren, damunt el deixen perdre i, quan poden, urbanització al canto per damunt!. I m'estime més pensar que són inútils, perquè si ho fan tan mal deliberadament m'entraria una mala ostiaaaa...

    Fermí

    ResponElimina
  15. M'agrada molt el llibre i faig ús d'ell contínuament. Però els articles del bloc a part de senderisme incloeu tot tipus de matèries molt documentades i sempre acompanyades de la història i peculiaritats del llocs y molt amenes. Enhorabona per l'èxit del llibre i els fantàstics articles del vostre blog. L'aniversari no pot ser més satisfactori i es nota molt amb la quantitat de comentaris que us entren, senyal de l'interès que provoca. salutacions,

    ResponElimina
  16. Docs per la diferència que comenteu i veig, teniu unes 1.600 visites a la setmana, aixó és molt per a un bloc en català que parla de natura. Bon bloc, no sóc un gran caminant, però m'agrada molt quan parleu d'història i patrimoni. Salutacions des dels Poblets.

    ResponElimina
  17. Hacer senderismo por todas aquellas rutas que he conocido es fantástico por ver la naturaleza, paisajes, etc. pero si está ruta está acompañada por la historia que envuelve a la misma, incluso por su patrimonio, como lo haceís vosotros, me entran ganas de repetirlas porque incluyen otros alicientes que desconocía. Me gusta vuestra labor de edición y redacción muy completa. Saludos,

    ResponElimina
  18. Enhorabuena en el aniversario de A un Tir de Pedra que ha sido y es un auténtico éxito.
    Aparte os diré que en los artículos del bloc os estais superando con creces, no necesitais de un proyecto, diseño, ilustración, corrección etc.(lo estais dando como fasciculos muy elaborados) sólo bastaría maquetación propio de la Editorial.
    Teneís una capacidad de publicación muy asidua, interesante y de mucha calidad de la Comarca de la Marina que ya lo estaís demostrando. El resto podeís imaginar por donde voy.

    ResponElimina
  19. No sé si ho vegereu, però l'altre dia va eixir el director de l'Alfons el Vell parlant de que el major èxit del CEIC havia segut el vostre llibre. Enhorabona. Xavi

    ResponElimina
  20. D'acord a l'anterior comentari confirme el que ha manifestat García Frasquet Director d'Alfons el Vell persona que considere un gran coneixedor i divulgador de la nostra història i que vaig veure l'entrevista a TV i anteriorment en Premsa.
    Jo com llibreter (no vull fer-me publicitat) no havia conegut mai l'allau de vendes d'un llibre d'Alfons el Vell com a A a un Tir de Pedra.
    Obres com aquesta ens fan falta per publicitar la nostra comarca que és digna de visitar.
    Enhorabona Oscar, David i Vicent que també conec el vostre immillorable bloc.

    ResponElimina
  21. Moltes gràcies a tots per les vostres paraules, de veres vos estem molt agraits. La veritat és que ens sentim molt molt orgullosos i satisfets, ja que hem conegut moltíssims casos de gent que s'ha iniciat en el mon de la muntanya gràcies al llibre. El nostre objectiu, donar a conèixer la comarca des d'un punt de vista natural, el podem donar per complet. Respecte a la persona que ens insinua, jeje, el llibre de la Marina.... La veritat és que ens ho plantejàrem, tenim una quantitat de material increible, ens hem tirat mooolts (però molts) anys caminant per la Marina... però encara hui dia desconeixem la quantitat total de senders que caldria incloure. Tingueu en cónter que per a fer el llibre de la Safor teniem l'experiència de molts anys, des de menuts, David per exemple s'havia tirat anys caminant camp a través per mitja comarca buscant cavitats i avencs quan estava fent el catàleg de coves... i llevant les perdudes aparegueren unes 80 sendes que agrupàrem en 55. De la Marina coneixem més d'un centenar, i les que ens faltaran!!!! Però bo, el temps dirà, encara ens queda mitja vida per davant!

    ResponElimina
  22. Home, jo crec que si la salut ens acompanya, tot arrivarà.
    De moment ganes no ens falten, més be al contrari :)

    ResponElimina
  23. A ver Oscar si en 55 rutas de la Safor habeís editado A un tir de Pedra con el éxito total que ha tenido,ahora dices que teneís mas de 100 rutas de la Marina pero os falta mucho trabajo y recorrido por hacer.
    Nos esperaremos y consideramos que es un trabajo de campo extraordinario y de mucho esfuerzo porque aparte de investigar sobre los lugares, componeis los articulos las fotos e introducis todos los elementos cientificos y de historia que corresponde
    a las Rutas y Patrimonio que investigais. Ahora al ritmo que vais no esperaré un Libro sino una Enciclopedia. Es increible los datos con que disponeís.
    Enhorabuena por el trabajo bien hecho. No nos deis las gracías que quien tiene que agradecer somos nosotros.
    Por cierto el bloc es excelente.

    ResponElimina
  24. Vaig estar en la presentació del vostre llibre A un Tir de Pedra i el vaig comprar allà mateix. Desconeixia el vostre bloc i em va recomanar un amic. Sento no haver-lo conegut abans perquè amb la quantitat d'informació que té ara he de espavilar per posar-me al dia.
    Del llibre he fet molt ús del mateix visitant les rutes, però m'ha sorprès el vostre bloc, és el millor que he mirat i amb 42.000 visites en un any d'un tema concret i en valencià ratifica la seva qualitat.
    Enhorabona.

    ResponElimina
  25. Collons: 50.000 entrades al bloc i escrit en valencià és un total èxit. Si arribeu a redactar-bilingüe no em puc imaginar ...
    Enhorabona.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

La teua opinió és molt valuosa per a nosaltres. Si no tens compte de Google o similar tria, de "Comenta com a", l'opció "Nom/URL".