Liebster Blog Awards

Ens acaben de distingir amb una menció molt especial per a nosaltres al molt recomanable bloc Burrera Comprimida, els premis Liebster Blog Awards. Atenció que no és un premi internacional, és una menció, però les mencions també fan molta il·lusió!!!. El "premi" consisteix en un enllaç atorgat per un bloc a altres blocs funcionant com una cadena, i malgrat haver donat la volta al món el seu origen sembla s'ha perdut en el temps, encara que sembla va tenir el seu origen a Alemanya. El blocaire que rep la menció, un baner molt senzill però emotiu, l'ha d'enganxar al seu bloc i premiar cinc més, fer un breu comentari i comunicar el "premi". Tot això amb l'única condició de que tinguen menys de 200 seguidors. La finalitat és donar-nos a conèixer entre nosaltres i oferir al nostre públic enllaços que possiblement no coneguen.
Com que ens ha fet molta il·lusió rebre’ls, ens convertirem en improvisats jurats i "premiarem", molt humilment, els següents blocs amb els Liebster Blog Awards:

Senderisme pel País Valencià amb, per damunt de tot, emocions. Un goig de lectura cada article.

Bloc de l'amic Xavi on "...recollirem floretes de muntanya, d'aquelles que fan bon olor, d'aquelles que sempre et fan treure un somriure...floretes fresques, vives i vistoses, que són orgulloses de ser floretes i de viure salvatges, rebolicades i tres voltes rebels!"

Bloc de senderisme i cultura creat per l'Associació Cultural Marge Gros de Daimús que ens demostra que per a fer senderisme no cap viure a cap poble de muntanya.

Foto-bloc que naix a la vall de Perputxent, terra de història i paisatges perfectament capturats per l'objectiu del seu autor.

Com l'autor perfectament es descriu, bloc d'un opinador impenitent "no solament de coses de l'avui, que també, sinó de les quimeres pròpies d'aquell que busca arrels a la lluita per la pau i troba conflictes. D'aquell que busca nexos entre ser i conviure i troba sants anònims i polítics en la penombra"


Esperem que vos agraden, salutacions. I recordeu, no és un premi, és un reconeixement d'un altre bloc.

Comentaris

  1. Moltes gràcies pel que a mi respecta per la vostra menció. I enhorabona pel premi i pel vostre blog.
    Salutacions des de la germana vall de Perputxent

    ResponElimina
  2. Gràcies també des del nostre humil blog, ens alegra que s'hageu enrecordat de nosaltres!

    ResponElimina
  3. No només hau rebut el premi i reconeixement de Liebster Blog Awards. És un reconeixement més dels múltiples que hau tingut.
    Però el que més m'agrada de vosaltres és la humilitat i el saber compartir amb els vostres seguidors i especialment reconèixer la gran tasca dels blocs que us agraden i que reconeixeu i compartiu la vostra tasca en favor del País València.
    Sou uns autèntics cavallers i companys. Sabeu apreciar el que teniu al voltant.
    Enhorabona .

    ResponElimina
  4. No tenía ni idea de eixe tipo de premis pero venint de vosaltres no sabeu bé el honor que em suposa, però lo que mes m'honra es que la decisió siga vostra, en tot lo que jo vos admire. Moltíssimes gracies i espere en breu poder tornar a escriure, que pense que es la millor manera de agrair-vos el premi i sobre tot no decepcionar-vos mai. Salut i montanya... i una forta abraçada.

    ResponElimina
  5. Los premios Liebster Blog Awards pretenden difundir por la blogosfera aquellos blogs que “por su esencia, calidad y contenido merezcan ser dados a conocer a todos los rincones del planeta”
    Liebster es una palabra alemana que significa amado o preferido, de ahí se conocen sus inicios, de Alemania y ahora está difundido en todo el mundo.
    Enhorabuena por dicho reconocimiento, está muy bien valorado y otorgado.
    Saludos,

    ResponElimina
  6. Che esteu al loro, per tot arreu m'apareix el bloc. Ara teniu aquest premi i és que no pareu de divulgar i per tant us han de conèixer tots, fins els estrangers del premi.
    Bon reconeixement i merescut.
    Salutacions,

    ResponElimina
  7. Vaig a fer una aclaració perquè crec que algú de vosaltres no ha entés massa de què va el "premi": els Liebster Blogs Awards no són més que una menció que un bloc fa a un altre bloc, una manera simpàtica de promocionar-nos entre nosaltres, no més que una menció, un enllaç. A mi em "premiaren" la gent de Burrera Comprimida, jo he "premiat" als 5 blocs que he adjuntat. Espere que vos agraden. Salutacions!

    ResponElimina
  8. Gràcies Óscar, pel que em toca. Aleshores, si he entès bé, caldrà seguir la cadena, no?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho faré el maig, mes florit, perquè ara vaig francament atabalat.
      Salut, Oscar, i bona sort!

      Elimina
  9. Moltes gràcies Òscar per haver-nos atorgat aquesta menció. Malgrat que el nostre bloc és bastant precari, amb ganes i molta il.lusió anem treballant i intentant difondre la nostra cultura, el senderisme, i la natura en general. De segur que el vostre reconeixement ens estimula a feinejar encara una mica més.
    Molt agraïts a vosaltres per aquesta mena de guardó i gràcies pel treball que esteu realitzant.
    Marge Gros

    ResponElimina
  10. Donat que m'ha fet molta il·lusió rebre esta menció per part vostra, he procurat no trencar la cadena. Ací vos deixe l’enllaç: http://laslunasdeperputxent.blogspot.com.es/2012/04/21042012-liebster-blog-awards-un-tir-de.html
    Salutacions i gràcies!!!

    ResponElimina
  11. Els amics de Marge Gros també han continuat la cadena

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

La teua opinió és molt valuosa per a nosaltres. Si no tens compte de Google o similar tria, de "Comenta com a", l'opció "Nom/URL".