Presentació del llibre 'A un tir de pedra' a Daimús

Divendres passat, a les 20 de la vesprada, tinguérem el plaer de ser convidats per l’Associació Cultura musera Marge Gros a fer una presentació del llibre 'A un tir de pedra' a la Casa de la Cultura de Daimús, dins dels actes del 400 aniversari de la Carta de Poblament d'aquell municipi. Dins d'un ambient molt distès i proper xerrarem del llibre, del seu bastiment i de la història dels nostres camins; a continuació tinguérem una llarga xerrada de muntanya i patrimoni amb els assistents a l'acte, alguns dels quals ens traslladaren les seues inquietuds respecte als principals problemes mediambientals i patrimonials de les nostres muntanyes, trobant una gran sensibilitat a l’últim gran incendi de la comarca, el de la serra Grossa a Ròtova.

Casa de la Cultura, Daimús. Presentació A un tir de pedra per Marge Gros

Volem donar les gràcies, per una agradable vesprada envoltats d'amics de la muntanya, a l'ajuntament de Daimús, i especialment a Suso per la seua presentació i a l'associació Marge Gros, organitzadors de l'acte, que en tot moment ens van tractar fenomenal, ens regalaren unes botelletes de vi, que sempre s’agraeixen molt, i fins i tot ens convidaren a un magnífic sopar. Gràcies de nou!.

Casa de la Cultura, Daimús. Presentació A un tir de pedra per Marge Gros

L’Associació Marge Gros va ser constituïda al 2008 per una sèrie d’amics de la muntanya i la cultura, que a banda de fer eixides regulars a la muntanya programem activitats com presentacions de llibres, xerrades i actuacions musicals.

Casa de la Cultura, Daimús. Presentació A un tir de pedra per Marge Gros

Comentaris

  1. Enhorabona per la presentació del Llibre "A un Tir de Pedra" a Daimús.
    He de reconèixer la gran qualitat del mateix i el laboriós i complex que haurà estat la recollida de dades per a la seva confecció.
    Es tracta d'un llibre per a tota la vida i dubto us suplante algú més endavant si cal rectificar alguna cosa, per desaparèixer alguna ruta pel temps etc. Això només ho fa gent com vosaltres, únics, bojos enamorats de la Natura, però no només davant d'un ordinador. Hi ha molta feina de camp, temps i quilòmetres fets.
    Del bloc us diré que encara us hau superat més si cap.
    Gràcies.

    ResponElimina
  2. Quan vau fer la presentació del Llibre a Villalonga ja us demanava que el notificareu. Sempre és interessant anar a aquests esdeveniments per relacionar-te amb companys de la teva mateixa afició ia part m'agraden les vostres explicacions en directe. Hau estat a Daimús presentat i veig la notícia ara. Sereu de puta mare a la magnífica tasca que esteu fent i promocionant el País Valencià, però de relacions públiques na de na.
    Per favor aviseu a l'altra.
    gràcies,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Home, en defensa d'ells he de dir que feren molta publicitat de l'event, ho maxacaren a la ràdio (ho vaig sentir a la SER), a uns quants llocs per Internet i ho vaig llegir a las Provincias.

      Elimina
    2. Juan, raó tens, la setmana d'abans de la presentació va ser complicada i al final se’ns va passar a tots publicar la notícia, encara que fora un comentari o al portal del Facebook. Ho lamente de nou, esperem anticipar-nos amb temps. De fet, hui a les 13:00 David i Vicent han eixit a Tele-7 al programa “Ventana a la Safor”... i tampoc ho hem anunciat. Si, una miqueta “trastets” si que som...

      Elimina
  3. Els amics de l'associació cultural Casa Clara de Potries ens han fet una menció molt xula al seu bloc, penjant una foto que nosaltres hauríem de fer-nos-la algun dia. Gràcies i salutacions!!!

    ResponElimina
  4. Hui a les 13:00 Vicent i David han estat a Tele-7 Safor al programa "Ventana a la Safor", imagine que ho repetiran a la nit, per si voleu veure com parlen de la marjal i l'Ahuir a una televisió prou Torronera.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

La teua opinió és molt valuosa per a nosaltres. Si no tens compte de Google o similar tria, de "Comenta com a", l'opció "Nom/URL".