'El Mondúver a un tir de pedra' se'n va de ruta


Encara no fa un mes de l'eixida del llibre 'El Mondúver a un tir de pedra' i ja l'hem tret a passejar per tot arreu, especialment al seu medi natural, a la muntanya. A les presentacions de la fira del llibre de València i la Casa de la Marquesa de Gandia cal afegir dues presentacions fetes al bell cor del massís, la primera al corral de les Cabres, organitzat per l'ajuntament de Xeresa, i la segona al paratge de la Caldereta, organitzat per l'ajuntament de Gandia.




L'1 de maig, dia del Llibre, presentàrem a la fira del Llibre de València

Amb Núria Senda i Toni Bellón

Amb Toni Bellón i Josep Manel Vidal

Amb Manolo Gil


El 4 de maig anàrem a Onda Naranja Gandia, amb Carmen Berzosa

Entrevista Onda Naranja Cope amb Carmen Berzosa
A la Ser amb Puri Naya

Amb Puri Naya a la SER

A Las Provincias



http://www.lasprovincias.es/safor/201704/29/pedra-rescata-viejas-historias-20170429000059-v.html

Al Levante EMV



I a Tramuntana Esports



El mateix dia 4 per la vesprada la Casa de la Marquesa de Gandia, on ens van acompanyar Xavi Ródenas, Núria Senda i Vicent Savall, es va omplir de gom a gom :)

Amb Xavi Ródenas i Núria Sendra





El gran Vicent Savall li va cantar al Mondúver









El 12 de maig visitàrem Xeraco, que tant ens ajudaren detallant el seu terme, on ens reberen entre d'altres l'alcalde Francesc Serralta, Stefan Torres i el tio Paco Carreter, l'enciclopèdia viva del Mondúver.


Amb el tio Paco Carreter

El dia 13 traguérem el llibre a passejar al cor del massís, al recollit i ben trobat corral de les Cabres; una proposta diferent, potser ben original per novedosa; hi haurà millor escenari per a un llibre de muntanya? Però la presentació era, en aquesta ocasió, un element secundari. El magnífic entorn, radiant i florit, la ruteta fins al corral de Milhores, l'esmorzar a l'ombra de la pineda, la picadeta de fi de ruta a la casa de la Cultura i la magnífica companyia dels Corresendes feren d'un sufocant matí de dissabte una inoblidable jornada de muntanya!








Amb els Corresendes


I com a colofó el 4 de juny, a peus del Mondúver, a la Caldereta, malgrat la tronada i l'alerta de pluges, unes 60 persones ens reuniren per a parlar de muntanya, de natura i de paratges, per a sentir la Muixeranga, entre els trons, a peus de muntanya, per a assaborir d'una bona llimonada natural cortesia de l'ajuntament de Gandia i per a gaudir del paratge i de la cova del Parpalló de la mà dels encarregats del centre Parpalló Borrell.


Amb Xavi Ródenas













Gràcies a tots els assistents, salut i muntanya!




Comentaris