Pujada nocturna al Mondúver per la font de l'Ull (crònica del 2010)

El Club Muntanyer Xeraco i l'Ajuntament de Xeraco organitzaren aquest divendres 27 d'agost la 4ª pujada nocturna al Mondúver des de Xeraco.
Més de 700 persones pujaren anit al cim del Mondúver; amb una calor sufocant van anar congregant-se en la eixida un poc més amunt de l’antiga pedrera, a prop de la font de l'Ull.

A les 21:00 es donava l’eixida, la qual van prendre tots amb moltes ganes de caminar. A l'iniciar la senda es va formar una processó degut a la massificació i a la falta d’experiència de molts caminants, que es pensaven que anaven per el carrer major de Gandia. Molt de turista de Madrid deia “on ens hem clavat?”.
Antiga pedrera del barranc de Ruta

Arribant els primers dalt, hi havia gent que encara estava per les primeres i per cert més dures revoltes del cim. Una vegada en el dur formigó de l’últim tros molta gent estrenyia el cul i les cames per superar les fortes revoltes.

Avituallament

A la fi la recompensa, una aglomeració d’antenes i aparells elèctrics que deurien estar fora d’aquest cim. A la llum de les antenes ens beguérem un got de Coca Cola cortesia de l’organització i soparem un entrepà amb una bona botella de vi.

El moment de patir: ja al cim amb la botella de vi

Comentaris

  1. En resum: molta calor i massa gent, una processo o millor dit un calvari per aquells que anaven sense saber. La pujada de formigó era el colp de gracia per als caminants.

    ResponElimina
  2. Va estar massa massificat. Era una cua india lentíssima que anava pujant com una serp. A banda calor, molta calor

    ResponElimina
  3. El dia de més calor de tot l'estiu!!! Les vistes des de dalt valien la pena.Una llàstima, les antenes i repetidors del Mondúver.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

La teua opinió és molt valuosa per a nosaltres. Si no tens compte de Google o similar tria, de "Comenta com a", l'opció "Nom/URL".