Nova ressenya de premsa

"A un tir de pedra" continua fent soroll per tot arreu. La setmana passada parlaren del llibre al diari El Mundo, a continuació vos adjuntem la notícia.


Comentaris

  1. Felicitats per tot el resó que està tenint el llibre. Crec que totalment merescut, perque em pareix que està molt bé.
    Per cert, una observació: normalment les motos de trial no fan malbé els camins o sendes. De tot hi ha, però els trialeros solen ser respectuosos amb les sendes i contribuixen a mantindre-les. Una altra cosa és el motocros, que sí que sol ser una activitat un poc més 'bestia', i si van per sendes sí que sol ser una cosa més destructiva.
    Una salutació.

    ResponElimina
  2. D'acord amb tú amb que es mantenen netes les sendes... de terra, però els senders que es fiquen en perill són els senders empedrats. Evidentment generalitzar no és correcte ni adecuat, però personalment he vist com una moto passava junt a mi per un camí empedrat molt històric (el del barranc de l'Infern a Fleix, la coneguda ruta de la Catedral del Senderisme) i l'empedrat anava volant baix de les seues rodes.
    Però estic d'acord amb tu, de tot hi ha, i com sempre el problema no és l'instrument (la moto, trialera o de cross), el problema sempre és l'existència de conductors poc respectuosos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Menuda maquina el ghost rider de la PR-147...Como puede hacer la ruta de los 6700 escalones con una moto???...Resulta q los personas son animales q los propios animales...Que cosas mas raras se llegan a ver...

      Elimina
    2. *(Correcion)'Resulta q las personas son mas animales q los propios animales.

      Elimina
  3. Estic d'acord amb els dos, hi ha gent molt respectuosa amb la muntanya i la moto, i gent molt serril. Igual que hi ha gent molt respectuosa caminant, i serrils caminant. O la merda de la muntanya les puja gent amb moto?
    També estic d'acord en què les sendes empedrades deurien estar reservades per als vianants, no per a les motos.

    ResponElimina
  4. Al final, el que conta és com de responsable és u. Sempre hi haurà bèsties en qualsevol activitat, però amb un poc d'atenció i de respecte hi ha lloc per a tots.
    Salutacions per a tots.

    ResponElimina
  5. El que quiera ir en moto que se valla a un circuito i se mate alli el solo,la muntanya deixeula tranquila.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

La teua opinió és molt valuosa per a nosaltres. Si no tens compte de Google o similar tria, de "Comenta com a", l'opció "Nom/URL".