A un tir de pedra torna a les llibreries
Desprès d'una primera edició esgotada en temps rècord, només dos mesos, 'A un tir de pedra' torna en una segona edició revisada i de major qualitat a les llibreries del País Valencià de la mà d'edicions del Bullent, dins de la col·lecció La Farga. Com anuncien a l'editorial, és "un bon regal per a Nadal. Aquell dia que tothom se'n recorda de la salut, que tinguen les idees per fer rutes saforenques".
Vos adjuntem el contingut de la notícia al bloc del Bullent on parlen del llibre:Òscar Martí, David Gomar i Vicent Cervera ens conviden en aquest llibres a fer ruta per les terres de la Safor.
En dos mesos s'ha exhaurit la primera edició, publicada per el CEIC Alfons El Vell i ara treiem aquesta edició revisada a Edicions del Bullent, per que que tot aquell que vulga impregnar-se dels paisatges de la comarca de La Safor no es quede amb les ganes.
Ara A un tir de pedra segueix el seu camí en la col·lecció La Farga d'Edicions del Bullent, ací podeu accedir a la fitxa del lllibre
A un tir de Pedra té una pàgina al facebook, on els autors van comentant i proposant rutes i els caminants / lectors també poden dir la seua. Per a accedir-hi cliqueu ací.
I també un blog: http://auntirdepedra.blogspot.com/
La Safor és mar i platja, món rural i centre comercial, festes i gastronomia, els grans clàssics del segle xv i la família Borja, però també muntanyes, valls, rius, boscos, barrancs, fonts, marjals, vies verdes, castells, monestirs, aqüeductes, coves i avencs, amb un nexe comú: una xarxa de sendes de muntanya i de pistes forestals que demanen ser explorades i que ens conduiran a tota mena de tresors naturals que desitjarem revisitar sovint, perquè ens esperen i els tenim colpidorament props, a un tir de pedra.
Òscar Martí Calafat (1973), David Gomar Ibáñez (1972) i Vicent Cervera Peiró (1972), nascuts a Gandia, són amics des de l’escola i companys des de fa molts anys d’una passió comuna: la muntanya i tota mena d’esports que s’hi relacionen. Coneixedors i enamorats de la comarca, tots tres foren membres fundadors del Club Excursionista Mondúver. Òscar, amant de la natura i incansable caminant de serres valencianes i pirenaiques, ha realitzat nombrosos treballs de recerca de dades per la Safor. David, excursionista i espeleòleg des de menut, va pertànyer durant molts anys al Centre Excursionista de Gandia, on va compaginar la seua afició al senderisme amb la participació activa en la recerca i la topografia de nombroses cavitats i avencs de la comarca. Vicent, a més d’aficionat a la fotografia i membre del Grup Scout Parpalló, és un expert muntanyer que ha realitzat activitats per serralades com els Alps i ha ascendit als pics més importants de la península.
Efectivament, ja l'he vist a un parell de llibreries de Gandia, la maquetació sembla de més qualitat, enhorabona,
ResponEliminaNo sé cóm era la edició anterior, però me l'he comprat i és un llibre excel·lent, imprescindible per a tot amant de la natura. Enhorabona!
ResponEliminaCrec que parle en nom dels tres transmetent-vos el nostre més sincer agraïment.
ResponEliminaL'edició nova es molt semblant a la primera. Sols hem corregit alguns errors sense massa importància i canviat la contraportada, apart de tindre algo més de qualitat de paper.
També hem apliat la descripció d'algun sender al que havien netejat la senda, com el del Buixcarró, les Foietes o el castell d'Alfàndec. Llàstima que no arribàrem a la neteja del sender de la Safor per la Llacuna, ja que travesava un dels carrascars més imponents de la comarca.
ResponEliminaEnhorabona per la vostra tasca, fei falta un llibre dels senders de la Safor
ResponEliminaGràcies!
ResponEliminaEnhorabuena por las 60.000 entradas en vuestro blog. Un auténtico éxito.
ResponEliminaNos habeís dado pie a conocer y poder visitar muchos lugares que algunos incluso desconocía.Y por lo del Libro, que voy a deciros, es inimaginable la cantidad de gente que conozco que hace uso de él.
Gracias,
Ei, 60.000 i disparats cap a les 100.000!!!
ResponElimina