X Edició del Quilòmetre Vertical Gandia

El proper 16 de gener de 2011 tindrà lloc la X Edició del Quilòmetre Vertical de Gandia. Després de 10 anys canvien el recorregut, tant per a caminants com per a corredors. Sembla que enguany el recorregut anirà pel coll de la Rafaela.



Mapa detallat, perfil i estadístiques


El recorregut eixirà del barranc de Beniopa, connectarà amb la pista del Parpalló pel barranc de les Voltes i ascendirà al Mondúver pel coll de la Rafaela. Un recorregut alternatiu molt xulo, diferent, que només presenta un fort desnivell l'últim tram.
Més informació a la web del Club Alpí.

Comentaris

  1. Algú ha fet esta pujada??? Que tal és?? Estic interessat en fer-la corrent, pero sembla massa dura i no tinc espardenyes de muntanya

    ResponElimina
  2. Sembla prou asequible fins la Rafaela. Des de Beniopa fins al barranc de les Voltes és prou pla, després un relatiu desnivell fins el coll de la Rafaela, no massa dur i relativament còmode, i ja fins el cim un tram dur, encara que aquest últim tram corrent no l'he fet mai, i no puc opinar. Algú que l'haja fet?

    ResponElimina
  3. La setmana pasada ferem el recorregut complet, i és una ruta molt bonica i interesant. Tenia els meus dubtes al respecte de la cresta i els pedregals del barranc de Baniopa, pero no hi ha res negatiu que dir. més be al contrari.
    Els que pugau no deixeu d'acudir. Val la pena.

    ResponElimina
  4. Gracias por la info, ya que conocía la zona y dudaba mucho de la viabilidad del tramo entre Rafaela y la cima

    ResponElimina
  5. Jo vaig anar fa tres setmanes i la cresta encara tenia prou feina per davant, m'alegre saber que l'han acabat, ja que és una ruta estupenda, ara espere que se mantinga i no es perda

    ResponElimina
  6. Tot un rècord de participació, vora 1600 participants. Llàstima la bòira

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

La teua opinió és molt valuosa per a nosaltres. Si no tens compte de Google o similar tria, de "Comenta com a", l'opció "Nom/URL".