Cicle de conferències dels boscos de la Safor

Continuant amb la celebració del 2011 l'Any Internacional dels Boscos, el MAGa - Museu Arqueològic de Gandia, el CEIC - Alfons el Vell i la UPG (Universitat Popular de Gandia), organitzem el Cicle de conferències "Visions històriques i ecològiques dels boscos de la Safor", que tindrà lloc a la Casa de Cultura Marqués de González Quirós, a les 20h00. 

 Al cartell adjunte teniu el programa complet de les activitats.


El dijous comença la primera xerrada, la del Dr. Helios Sainz, un dels autors del llibre "Los Bosques Ibéricos", un gran científic que ha estudiat molt els boscos de la península i que sens cap dubte és una ocasió per escoltar-lo.

Comentaris

  1. L'excursió del dia 3 no me la perc. Si Manesa normalment és interesantisim, amb aquestos guies té que ser al.lucinant.

    ResponElimina
  2. Gràcies amics!!!!!!!!!!! certament va ser un plaer tindre al Xapi present parlant-nos de les galeries i del mon subterrani i una pena no comptar amb Oscar per compartir el barranc, un altre dia serà!! Vinga valents, molt bó això de la fira del llibre a veure si ens podem apropar!!!
    un abraç
    xv

    ResponElimina
  3. Per supost el plaer va ser meu.
    Dona gust sertir-vos compartir els vostres coneiximents de botànica i parlar amb eixe amor pels nostres boscos. Sempre aprenc moltes coses amb vosaltres.

    ResponElimina
  4. Bo David, te vaig vore a l'excursió, ja sé qui eres en persona, enhorabona pel blog, el teniu molt currat

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies, i vore si ens vegem a més excursions.

    ResponElimina
  6. Teniu les fotos de l'excursió a la web de l'UPG

    ResponElimina
  7. Llàstima, volia haver anat a l'excursió, però m'era impossible. Per als que no coneguen les excursions de l'UPG, no se les poden perdre. Xavi Ródenas és un magnífic orador i es nota que gaudeix a fons amb la feina que fa. Un 10 per a ell i per als seua companys.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

La teua opinió és molt valuosa per a nosaltres. Si no tens compte de Google o similar tria, de "Comenta com a", l'opció "Nom/URL".