Hem eixit a Tele-7... i complim dos anys!

Dos anys, cóm passa el temps! Ja han passat 24 mesos des de l'eixida al carrer del llibre "A un tir de pedra", quatre semestres d'una primera edició per part d'Alfons el Vell i 18 mesos des de la seua reedició per part d'Edicions del Bullent. Aquest diumenge és també l'aniversari de la presentació a la Casa de la Marquesa de Gandia, una primera i nerviosa xerrada que ens obriria les portes a fer presentacions a llocs emblemàtics com el Centre Excursionista de València i als ajuntaments i cases de cultura de llocs com Barx, Vilallonga, Daimús o Potries.

Dos anys i encara donem guerra! L'última intervenció televisiva la realitzarem al programa "Ventana a la Safor" de Tele 7, on de la mà de Diana Castillo, Vicent i David parlaren del llibre, del medi ambient a Gandia i de les nostre muntanyes.



En poc més d'un més el bloc complirà també dos anys, un temps de grans satisfaccions on hem passat de les 35.000 visites de l'any passat a les més de 120.000 actuals, un espai obert on hem penjat 194 articles i hem rebut 1.800 comentaris. No està gens malament per a un bloc de temàtica especialitzada, caràcter local i en valencià. De fet, fins i tot mitjans con Levante TV ens han plagiat creant un programa de turisme i senderisme anomenat "A tir de pedra" (sense consultar-nos ni dir ni “mu”).

Resumint, gràcies a Alfons el Vell i especialment a Xavi Ródenas per confiar en nosaltres i editar el llibre; gràcies a Edicions del Bullent i a Núria Sendra per confiar en el projecte i traure una segona edició. I especialment gràcies a tots vosaltres per llegir-nos i fer-ho tot possible. Per molts anys!!!.

No deixeu de visitar el nostre canal al Youtube!


Comentaris

  1. Moltes felicitats, i per molts anys més, que quan les coses es fan be han de durar (dis-li-ho a Guardiola)

    ResponElimina
  2. Eixe Chapi está molt serio, alegra la cara, que la xica no te vol berenar, jajaja

    ResponElimina
  3. Que no os venga de nuevo, decís que Levante TV. a creado un programa, con titulo A Tir de Pedra dedicado a senderismo y montañismo, ¿será por casualidad o han aprovechado el tirón del éxito del libro?. También lo utilizó para un artículo del Ayuntamiento de Gandía un Periódico Provincial con un artículo que nada tenía que ver con el Senderismo y Natura. Yo de vosotros ahunque lo considere un perfecto plagio, que lo es, me alegraría porque demuestra que habeís calado hondo, admitirlo como que habeís creado un titulo muy conocido y que ha impactado porque se ha publicado vuestro libro en muchos medios de Comunicación Nacionales.
    Es muy difícil repetir que después de dos años "A un tir de Pedra" sea de actualidad y requerido por tantas Asociaciones y continúa a la venta. Esto demuestra la calidad y que ya manifiesto que será por muchos años, tratándose de una Guía completísima que no es para leerlo una sola vez, sino un acompañante del aficionado como nunca se había publicado.
    Enhorabuena

    ResponElimina
  4. M'acaben de regalar el llibre i el blog encara el supera!! Aci teniu una fan number one des de la Valldigna

    ResponElimina
  5. Gràcies, encantats de comptar amb fans com tú!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

La teua opinió és molt valuosa per a nosaltres. Si no tens compte de Google o similar tria, de "Comenta com a", l'opció "Nom/URL".