'A un tir de pedra. Les més belles sendes de la Safor', ja a la venda!

Tretze anys després del nostre primer llibre, A un tir de pedra. Inventari de senders i camins de muntanya de la Safor, hem decidit fer-ne una edició absolutament nova, amb el convenciment que una renovació completa era necessària i ja indefugible i, també, que podríem aportar una versió millorada i madurada. Si la primera versió fou un intent agosarat de recopilar un inventari exhaustiu de totes les sendes de la comarca, aquest pretén mostrar i narrar una tria personal d'aquelles que considerem les més belles i destacades sendes de la Safor. Una tria il·lustrada amb esplèndides fotografies, abundant cartografia i, a més a més, informació addicional en línia, permanentment actualitzada, que ajudarà a arribar al començament de cada sender.


Un llibre que serà un bon company de motxilla. Una invitació a viure pas a pas i amb la mirada oberta excursionista els bells paisatges naturals i culturals representatius de la comarca, que aproxima al senderista la interpretació de la geografia que ha determinat la singularitat de les seues característiques. 

Una interessant i ampla trama senderista d'itineraris seleccionats, estesa sobre la complexitat topogràfica comarcal, fins al seu contacte amb els pobles. Per muntanyes, valls, barrancs i poblacions, al pas de recòndits paratges on el temps sembla haver-se detingut i en els quals és possible d'escoltar, en la seua solitud i silenci, la veu de la naturalesa. Espais de recolliment que contrasten vivament amb la naturalesa sotmesa en els plans, els paisatges humanitzats i la seua expressiva policromia cultural, econòmica i social.Comentaris