A Gandia, 'A un tir de pedra. Les més belles sendes de la Safor'

A un tir de pedra. les més belles sendes de la Safor, comença a caminar pels pobles i ciutats del País Valencià. Primera parada a Gandia: dijous 9 de febrer a les 19:30h, en la Sala Gran de la Casa de la Marquesa. Comptarem amb la presència dels quatre autors, Òscar Martí, Vicent Cervera, Xavier Cervera i David Gomar. 
A un tir de pedra. Les més belles sendes de la Safor és un llibre adreçat a persones amb l'interés o la curiositat per conéixer les muntanyes de la Safor. 

Fa més d'una dècada aparegué A un tir de pedra. Des d'aleshores, el llibre ha tingut una acollida càlida, corprenedora. Han passat molts anys i hem decidit fer-ne una edició absolutament nova, amb el convenciment que una renovació completa era necessària i ja indefugible i, també, que podríem aportar una versió millorada i madurada. Si la primera versió fou un intent agosarat de recopilar un inventari exhaustiu de totes les sendes de la comarca, aquest pretén mostrar i narrar una tria personal d'aquelles que considerem les més belles i destacades sendes de la Safor. Una tria il·lustrada amb esplèndides fotografies, abundant cartografia i, a més a més, informació addicional en línia, permanentment actualitzada, que us ajudarà a arribar al començament de cada sender, l'inici d'un nou camí per conéixer i estimar les nostres muntanyes.

Vols veure com és de bonic? Fulleja algunes pàgines:

Comentaris