Presentació del llibre "A un tir de pedra" al CEVEl dijous 21 d'octubre a les 20:00 presentem el llibre 'A un tir de pedra' al Centre Excursionista de València.
La presentació correrà a càrrec de Salvador Blanco, Tècnic de senders de la FEDME. Es tracta de tot un colofó a la gran acollida que ha tingut el llibre, del qual s'ha esgotat per complet la primera edició en poc més de 2 mesos.

Per altra banda, és una gran oportunitat per a donar a conèixer les muntanyes de la Safor fora de l'àmbit comarcal. Vos esperem!
Ver mapa más grande

Centre Excursionista de València

Adreça

Pl. Tavernes de la Valldigna, 4. 46003, València (junt al mercat de Mossén Sorell)

Horari d'atenció al públic

De dilluns a dijous, de 17h a 21h.
Divendres, de 17h a 20h.

Atenció exclusiva per als socis

matins de 12 a 14 h
Tel. 963 911 643 ~ Fax 963 911 853
Email infocev@centroexcursionista.org

Comentaris

  1. Presentació feta, i no ho puc evitar, se m'ha quedat un somriure de bobot, però és que per a mi ha estat un ratet especial i únic, tot un privilegi compartir taula amb els grans del senderisme com Rafael Cebrian, Carles Ferris, Salvador Blanco i demés pesos pesats del senderisme valencià. Personalment fou inoblidable. Quan dispose de més fotos penjaré la crònica de la presentació

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

La teua opinió és molt valuosa per a nosaltres. Si no tens compte de Google o similar tria, de "Comenta com a", l'opció "Nom/URL".