Anem a per la segona edició!

Gràcies a tots vosaltres, "A un tir de pedra" ha segut tot un èxit de vendes, esgotant completament la primera edició en temps rècord. El llibre s'ha convertint en el segon dels editats pel CEIC Alfons el Vell (als que volem agrair tot el recolzament que hem rebut) que logra una segona edició, i emulant a Joan Pellicer (encara que salvant evidentment les distàncies) hem signat amb Edicions del Bullent.
Edicions del Bullent és una de les editorials del País Valencià de més llarga trajectòria. Nascuda el 1983, convoca el Premi Enric Valor de narrativa juvenil (des del 1980) i el Premi Bernat Capó de difusió de la Cultura popular. També publica el Premi Carmesina de narrativa infantil que convoca la Mancomunitat de Municipis de la Safor i té llibres des de literatura infantil fins a adults i llibres de cultura popular, de recolzament a l'ensenyament, etc.



Per als que busqueu el llibre encara queda una menuda remesa a algunes llibreries de Gandia, però molt prompte podreu disposar d'una segona edició revisada i distribuïda a les principals llibreries del País Valencià.

Comentaris

  1. Una gran notícia, sincerament encara no he comprat el llibre, m'esperaré a la segona edició, però que un llibre parle de la Safor de coses que no siguen les platjes i la gastronomia, més enllà de les nostres fronteres, és digne de tot el recolçament del mon.
    Enhorabona!

    ResponElimina
  2. Magnífic treball, enhorabona

    ResponElimina
  3. Quan el teniu al carrer? M'he pegat una volta per Gandia i està esgotat

    ResponElimina
  4. Aquest dissabte encara vaig vore algún exemplar a la llibreria Rico de Gandia.
    Sobre la segona edició, encara no sabem els plaços, però és molt probable que abans de Nadal estiga al carrer.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

La teua opinió és molt valuosa per a nosaltres. Si no tens compte de Google o similar tria, de "Comenta com a", l'opció "Nom/URL".