Aznar presidint un consell sobre canvi climàtic

José María Aznar, un dels més relevants i insistents negacionistes del canvi climàtic, presidirà el consell assessor de Global Adaptation Institute, una iniciativa privada que aspira a convertir-se en una "veu pragmàtica" en el debat públic sobre el canvi climàtic.
Per a pixar i no tirar gota!

Comentaris

  1. Això és per a canviar-se de pais i renegar de tot el que te a vore amb Espanya! Vergonya!

    ResponElimina
  2. Però per a provocar el canvi climàtic o per a evitar-lo?

    ResponElimina
  3. I com assessor el cosí de Rajoy, i a la Esteban al Consell Superior de Seguretst Nuclear i a la Sinde Ministra de Cultura... Un moment!

    ResponElimina
  4. John Simkus, congresista republicà, nega el canvi com feia Ansar. El motiu és que “Després del diluvi, Déu va prometre a Noè que ja no hi hauria cap altre inundació”. I realment, miro una de les versions de la Bíblia a Gènesi 9:9 i hi trobo: “Faig amb vosaltres aquesta aliança: les aigües del diluvi no tornaran mai més a exterminar ningú, cap més diluvi no devastarà la terra.” Sembla que per a John Simkus això és una resposta definitiva i per tant, ja no cal fer res per aturar el canvi climàtic

    ResponElimina
  5. John Simkus es candidat a controlar el “Comitè d’Energia i Comerç” dels USA

    ResponElimina
  6. Tinc ganes de veure la cara dels feixistes que han negat sistemàticament el canvi climàtic. Ja veureu cóm canvien d'opinió i ara diuen el que diu ell.

    ResponElimina
  7. I ficarem a Castro com president de la ONU!

    Molt prompte eixirà l'interés econòmic de tot, aquest senyor no es clava en cap lloc sense diners, per què després de riure's com ho va fer en el seu moment del canvi climàtic i ara.. sona a butxaca plenant-se!
    També podria ser que l'Agag estiga invertint en plaques solars!

    ResponElimina
  8. Que no vos entereu, Ànsar és l'esència del polític espanyol: "Donde dijo digo, digo Diego". Bona fotracà de diners li hauràn oferit...

    És molt graciòs veure a ZP parlant de que les renovables són el futur d'Espanya:

    http://www.aeeolica.es/prensa_actualidad.php?ID_ACTUALIDAD=8618

    ResponElimina
  9. Això és posar al llop per cuidar les ovelles
    Les estrategies dels "neocon" no tenen limits!!!saben que negar el canvi climàtic no ven, no està de moda... però no passa res! ara faràn vore que son més verds que un encisam, diràn que munten observatoris per defensar el medi, i ens vendràn els seus productes de sempre amb uns certificats de respecte i compromís ecològic que ells mateixos dispensaràn, faran molt de màrqueting i molts de nosaltres comprarem els seus productes orgullosos de ser tan respectuosos amb l'ecosistema.

    Perdoneu... però algú ho havia de dir.

    PS: quin asco i quina ràbia fan estos tios... i quin perill que tenen

    Paco

    ResponElimina
  10. Una prueba más de que muchos cargos se crean sólo por conceder favores a quien hay que devolver favores ,porque sino es incomprensible

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

La teua opinió és molt valuosa per a nosaltres. Si no tens compte de Google o similar tria, de "Comenta com a", l'opció "Nom/URL".