Unes obres arrasen a Dénia la major reserva botànica d'una planta en perill d'extinció

Les obres de regeneració del riu Alberca, a Dénia, han arrasat completament la major reserva mundial d'una planta en perill d'extinció, el narcissus perezleara. Les obres, financiades amb 116.232 euros del segon Plan E, no han deixat cap exemplar viu d'aquest rar endemisme de la Marina Alta inclosa en el catàleg d'espècies en perill d'extinció. L'ajuntament podria enfrontar-se a una forta multa, ja que a banda ha destruit una duna a les Marines per ficar una passarel'la, on hi havia nius de corriol, una au protegida.

Comentaris

  1. Gràcies a la gestió de la merda de polítics que tenim al País Valencià, i que a les falles canten al balcó de l'ajuntament allò de "Valencia, es la tierra de las flores..." una altra espècie menys a la nostra biodiversitat

    ResponElimina
  2. A mi em fot lo blindats que estan els polítics. Si un metge comet una neglicència, la caga ell no la SS, un policia també la paga ell, no el cos de policia, si els politics tinguen responsabilitat en els seus actes, molt millor ens aniria. Si han decidit gasta-se cent i pico mil euros del plan e en fotre un endemisme unic (sabran ells què és un endemisme?) que paguen la irresponsabilitat!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

La teua opinió és molt valuosa per a nosaltres. Si no tens compte de Google o similar tria, de "Comenta com a", l'opció "Nom/URL".