Problemes amb Internet Explorer

M'han reportat alguns lectors que tenen problemes des de fa temps a l’accedir al bloc amb Internet Explorer. Sembla que Internet Explorer versió 7, i en algunes instal·lacions la versió 8, des de fa un temps, dona problemes a l'accedir a molts blocs de Blogger (un servei gratuït de Google). Microsoft diu des del 2009 que ho esta apanyant, però sembla que encara no ha fet res. Per tant, no puc més que recomanar-vos el que recomane sempre a tot el mon, canvieu de navegador, utilitzeu Firefox, Chrome, Opera o Safari, és a dir, qualsevol que no siga l’Explorer. Guanyareu en seguretat, velocitat i estabilitat. Si teniu problemes i voleu continuar amb l’Explorer, actualitzeu-lo a la última versió.

“Some users are seeing an 'Operation Aborted' error message when trying to load their blogs from Internet Explorer. We're looking into this and will update this message when we have a fix.
We apologize for the inconvenience.”

Però continua fallant. Ens trobarem davant d'un intent de sabotatge de Microsoft contra Google? Rebel·lat!

Disculpeu les molèsties que la incompatibilitat entre navegadors vos puga ocasionar.

Comentaris

  1. Jo tic explorer 7 i no em falla

    ResponElimina
  2. A mi me pasaba con el windows vista, me actualice a windows 7 y problema solucionado. Se me colgaba no solo con tu blog, sino muchas webs mas, asi que la solucion la resumiria en que la gente se quite la mierda esa del vista, que falla mas que una escopets de feria

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

La teua opinió és molt valuosa per a nosaltres. Si no tens compte de Google o similar tria, de "Comenta com a", l'opció "Nom/URL".