Reportatge Nou2 - Medi ambient - Ruta del Buixcarró

Ací està el famós reportatge on eixim els tres a la ruta del Buixcarró.
No oblideu que lo nostre no és precisament actuar :DClic per a veure el video al Youtube

Comentaris

  1. Ja tenim la 1ª incursió a Nou dos. Feu el favor de parlar amb els de canal 9, ia la propera ruta la volem més llarga i que no en vulguen recollir tants documentals junts en el mateix programa de Medi Ambient. Ha estat molt bé, però bé sabeu que hagués pogut donar molt més de si, perquè la ruta és meravellosa ..... Uns minuts més, que ens deixeu, (els de Canal 9) amb la mel a la boca. I per descomptat que pregunte un presentador, que per contestar tenen els autors ...... (feu les coses millor Nou Dos no vulgueu aprofitar tant el temps).

    ResponElimina
  2. Tiene razón el comentario anterior; ya que sois la Televisión de Valencia, divulgad com más asiduidad el nuestro entorno y ahora teneís la oportunidad en éstos tres jóvenes que lo conocen mejor que su casa y dejaros de reportajes como el anterior que pusisteis al de "A un tir de pedra",con ositos comiendo salmones que está más visto que el TVO. Queremos ver lugares de nuestro territorio que posiblemente nosotros no lleguemos nunca por la dificultad que entraña y por supuesto el desconocimiento que tenemos de donde se encuentran.
    Un pixavi.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

La teua opinió és molt valuosa per a nosaltres. Si no tens compte de Google o similar tria, de "Comenta com a", l'opció "Nom/URL".