Presentació d'A un tir de pedra a Vilallonga

Ahir presentarem el llibre “A un tir de pedra” a la Casa de la Cultura de Vilallonga. La presentació es va realitzar dins d’un cicle de conferències que any rere any organitza per a celebrar el canvi d’estació el Col·lectiu Baladre, una associació cultural per al coneixement i defensa del patrimoni natural i històric de la localitat. Les xerrades de tardor d’enguany comptaren amb interessants conferències com “El moviment dels indignats de la Safor-Valldigna contat pels seus protagonistes”, on una assemblea d’indignats de la comarca exposaren les seues propostes. Fa un parell de setmanes es va realitzar la presentació d’un magnífic llibre de muntanya, “La Vall de Gallinera”, a càrrec dels autors Vicent Morera i Juanjo Ortolà. Ahir ens va tocar a nosaltres fer la xerrada.


Va ser una agradable vesprada-nit on, al ritme de les comparses dels moros i cristians, anunci de l’inici de les festes de Vilallonga, parlarem, com no, de muntanya. Parlarem del llibre i del seu origen. També férem un imaginari viatge audiovisual al passat per a recórrer, al llarg dels mil·lennis, la evolució i història dels nostres senders i camins de muntanya. Al finalitzar la presentació tinguérem una agradable xerrada amb els nombrosos assistents a l’acte on parlàrem de les muntanyes de la Safor i de Vilallonga. David ens va parlar de coves i avencs a petició del públic, i en general passarem una bona estona envoltats de bona gent.

Volem agrair sincerament als membres del Col·lectiu Baladre per la seua amabilitat i, sobre tot, per convidar-nos a format part del seu cicle.

Presentació del llibre

Parlant de muntanya

Comentaris

  1. Me han hablado muy bien de vuestra presentación ayer en Villalonga en la Casa de La Cultura de vuestro Libro "A un Tir de Pedra" del cual ya he hecho mucho uso de él. Gustó mucho vuestra exposición de la evolución e historia de las sendas de montaña de La Safor y las cuevas. Fué muy amena e interesante, me dicen unos compañeros que estuvieron.
    Enhorabuena por la divulgación de nuestra cultura.
    Sigo vuestro blog ya que lo considero de mucha calidad.
    Unos amigos que no se enteraron me indican que notifiqueis con antelación si teneís alguna actividad de éste tipo porque hubiesen acudido con mucho agrado, tanto como a mí que me duele no haber acudido por desconocimiento.
    Gracias,

    ResponElimina
  2. Hola, Juan, és cert que per problemes amb les agendes al final no puguerem penjar la notícia, però segons ens comentaren durant un parell de dies l'anunci va sorgir molt de seguit a la SER, al Levante i a algun altre mitjà de comunicació.

    De totes formes, a l'altra ho comunicarem amb temps, no tornarà a passar!

    ResponElimina
  3. Enhorabona em va agradar molt la vostra explicació i desenvolupament dels temes tractats.
    Salut i endavant.

    ResponElimina
  4. De veritat és increïble esteu a tot arreu a veure si aviseu i aniré a les vostres xerrades, m'interessen els vostres temes.

    ResponElimina
  5. Gràcies, a l'altra avisarem amb temps ;)

    ResponElimina
  6. Sóc aficionat al senderisme des que tinc vostre llibre i segueixo el vostre bloc i veig estat un al.licient per a gent com jo que desconeixia la muntanya, era més de platja. M'alegra haver-vos trobat i així tinc els caps de setmana ocupats i amb ganes d'iniciar camí.
    Per cert ja he vist en diverses publicacions i diaris que recomanen les vostres excursions i animen a la gent i col.lectius a les excursions-senderistes, com Associacions de Veïns, Fallers, Festers de pobles i alguns, molts, porten vostre llibre (jo he anat) . L'última setmana s'ha publicat en un diari una publicació que vau fer al bloc i això és bo i didàctic.
    Esteu fent una gran tasca donant a conèixer en profunditat el País Valencià i altres llocs.
    I defensors de la natura sou i al màxim i m'alegra.
    També la recomanació de Xavi Ródenas a la vostra tasca em va produir una garantia.
    Gràcies per la divulgació i crear-me l'afició.

    ResponElimina
  7. Colló, Angel, comentaris com el teu són els que fan afició per a divulgar i compartir els nostres tresors, per ganes de continuar creixent i millorant els continguts. Fer afició era el nostre objectiu del llibre i veure que va complint-se no ens pot omplir més de satisfacció. Em plau saber que hi ha grups i associacions que utilitzen el llibre com a guia excursionista.
    Moltíssimes gràcies per les teues paraules, i com sempre gràcies a l'amic Xavi Ródenas per recomanar-nos.
    Gràcies a tots els que ens seguiu, un plaer contar-vos històries.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

La teua opinió és molt valuosa per a nosaltres. Si no tens compte de Google o similar tria, de "Comenta com a", l'opció "Nom/URL".